All work and no play makes Jack a dull boy.

DR Online Spil

Posted on May 19th, 2007 by Anders Skovgaard-Petersen

bagmanden_drgamesTre af de bedre spil fra mine DR dage alle lavet sammen med de dejlige drenge fra DR Ung.

Dolph-spillet var en pixelstylet old school platformer med gamedesign og grafik af undertegnede. Pixelicious… Leveldesign og kodning af Jeppe Sloth, Jeppe Burchardt og Morten Greve. Død ved kølle…

Fårspillet var et casual spil med et unikt gameplay som forklarede fårhistorien til en af DRs mere spektakulære fiaskoer Førstevælger. Det var noget med at DR Byen var økologisk og fik sin energi fra elektriske får. Man fik point målt i Kilovat. Jeg var projektleder, gamedesigner og AD’er. Illustrationerne er af den tallentfulde Lone Sanco og resten af grafikken stod Sune Gamst for.

Fløjtehero var et Guitarhero-spoof lavet til comedy-serien Trio van Gogh. Jeg har designet spillet og interfacet. Igen er det Lone Sanco der har tegnet og Jeppe Burchardt der har kodet. Morten Jæger har lavet banerne/melodierne.

Filed under: Portfolio | Tags: , , | Comments Off

Comments are closed.